Salut tuturor. In sfarsit, am (re)venit si eu de pe forumul vechi dupa aproape 8 luni. Unii, poate, isi mai aduc aminte de mine dupa pseudonim. Obiceiurile vechi si-atat de placute mor greu... sau deloc
Pentru cei care nu ma stiu: barbat casatorit, 52 ani, 81 kg/186 cm, confortabil in pielea lui (inclusiv in casnicie), cu pula la marginea de sus a marimii medii si functionand inca rezonabil de bine; mare amator de erotism si autoerotism, inclusiv in doi sau mai multi, fiind inspirat de o paleta destul de larga si diversa de stimuli sexuali - vizuali si verbali - ori de tot felul de situatii picante, reale sau fantasmatice, inclusiv unele transgresive (ori perverse, cum se spune); daca n-am fetisuri bine definite - ci doar, eventual, inclinatii, preferinte ori gusturi formate in timp -, am in schimb putine reticente/blocaje/tabu-uri sau lucruri care nu-mi plac deloc; comunicativ, articulat si usor abordabil (imi plac preopinentii care, pe langa ca-si au vorbele la ei, mai stiu si cum sa se poarte, chiar si in pielea goala, sa zic asa), am, in schimb, putina toleranta fata de lipsa de maniere - in conversatie, ca si-n viata.
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...