Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Zeul Internetului scrie:Ce părere aveţi de felul cum miroase vaginul? Unele fete se spală sau se şpreiază la fofoloancă. Oare este cazul? Voi ce ziceţi?
fapfapfap scrie:mmmmmm imi place transpiratia de la pizda si cur daaaa
labaibuna scrie:fapfapfap scrie:mmmmmm imi place transpiratia de la pizda si cur daaaa
oh, daaa... mmmm... numa' ce-am citit ce-ai zis ca mi se si scoala deja...
fapfapfap scrie:mmmmmm imi place transpiratia de la pizda si cur daaaa
Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:mmmmmm imi place transpiratia de la pizda si cur daaaa
Mie îmi place şi mirosu' de la pula mea. Cînd sînt mai transpirat între picioare, bag mîna şi apoi o duc la nas. Şi mai îmi miros şi chiloţii.
Oricum, mirosu' de pulă seamănă puţin cu ăla de vagin.
Zeul Internetului scrie:Văd că, pînă acuma, nimeni nu a votat că nu-i place.
fapfapfap scrie:Zeul Internetului scrie:fapfapfap scrie:mmmmmm imi place transpiratia de la pizda si cur daaaa
Mie îmi place şi mirosu' de la pula mea. Cînd sînt mai transpirat între picioare, bag mîna şi apoi o duc la nas. Şi mai îmi miros şi chiloţii.
Oricum, mirosu' de pulă seamănă puţin cu ăla de vagin.
Si mie imi place mirosul de pula labarita zile intregi si nespalata asa si amestecat cu mirosul de coaie mmmmmm
labaibuna scrie:Si pe mine ma excita mirosurile intime ale transpiratiei unei femei: pizda, cur, subtiori. Ca si cele ale propriei transpiratii, la fel, la pula, coaie, cur - mai putin, spre deloc, ala de la subratul meu.
labaibuna scrie:Şi mie mi se pare de neînțeles. O boare de săpun, rapid covârșită de efluviile proaspete ale aromei carnale naturale a locului, odată ce el se-ncinge, mi se pare ideal. Asta dacă ești cu ficatul chiar așa sensibil, încât să te dea peste cap damfurile mai stătute, mai grele - mai moscate ori mai coclite - ale pizdei fezandate un pic mai îndelung în sucurile proprii.
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 71 vizitatori