Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
ibnlab » Sâm Iul 24, 2021 11:23 am scrie:labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Am spermat si eu asa, de f multe ori. Daca is si acasa, gol, iese din pula ca din robinet, zici ca ma pis sperma. Niste placeri nu mai stii ce-i cu tine...
faustinul » 06 Ian 2022, 19:11 scrie:Trei ore
ibnlab » Sâm Iul 24, 2021 11:23 am scrie:labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Am spermat si eu asa, de f multe ori. Daca is si acasa, gol, iese din pula ca din robinet, zici ca ma pis sperma. Niste placeri nu mai stii ce-i cu tine...
ibnlab scrie:labprof » Dum Iun 27, 2021 1:13 pm scrie:si eu am avut parte de spermari in in 1 minut maxim dar am spermat de multe ori si fara sa-mi ating pula uitandu-ma la labareli pe net , excitatie maxima si sperma balea din pula ca din robinet
Zeul Internetului scrie:Era o fază într-un film.
Un tînăr nu se poate opri și ejaculează pe bunică-sa.
Am căutat acum pe YouTube și n-am găsit. Dacă știe cineva măcar numele filmului...
Înapoi la Cafeneaua labagiilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot] şi 201 vizitatori