Moderatori: deniswinch, rmst, Mike_XXX
Cautnevestecurve scrie:Ca majoritatea celor de aici îmi plac filmele amator și cele care au subiect. Pot fi și soft-core, pentru că nu țin neapărat sa vad pula cum intra. Filmele lui Tinto Brass sunt preferatele mele pentru că omul este un iubitor si un adevărat avocat al al curvelor. Îmi place tot ce implica voyeurism, exhibiționism, threesome, wife-sharing, sluts, cockold kiss, spermă games, natura, plajă, uro ... Îmi doresc mult sa revad un film sexy văzut în 90 și care a fost primul meu contact cu ideea de wife watching, dar din păcate nu-mi amintesc titlul. Era vorba despre un soț care a angajat un gigolo sa-i seduca și sa-i futa soția, iar ei i l-a prezentat ca partener de afaceri. Apoi soțul ii spiona când se futeau intr-o sera de flori.
Stefanel19 scrie:Mie îmi plac cele cu povesti, când șotia este ademenită și fututa de soț și alt bărbat sau este făcută poșta, cele în care sotia este violată de alți bărbați și soțul legat privește, iar după soțul o compătimește și o fute și el.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 200 vizitatori