Oh, daaaa! Chiar ma gandeam sa deschid eu un topic cu ea, dar, din fericire, am descoperit ca exista deja. Caci mi se pare una din cele mai traznet muieri din lume din zona asta a "divelor internationale" (cu atat mai mult cu cat, spre deosebire de multe celebritati feminine din showbiz, femeia are si o cariera veritabila si interesanta in cinema). Si ultra sexy, si "nepamantesc" de frumoasa, in sensul cel mai adevarat si puternic, mai absolut (fara restrictii ori nuante), al cuvantului. O frumusete femeiasca, in plus, care dureaza si se transforma, paleste, desigur, odata cu varsta, dar care nu ramane mai putin somptuoasa si impresionanta, fara interventii restaurative de nici un fel !... Ceea ce e, de altfel, unul din semnele indiscutabile ale sansei cu care fizicul si aparenta ei s-au nascut, semne de electiune intr-adevar "divina" (de unde si cuvantul "diva", nu-i asa?...) - Sansa rara, rara de tot, daca te uiti in jur, la ce li se intampla majoritatii femeilor care in tinerete au putut trece drept frumoase, caci, de regula, ravagiile timpului asupra a tot ce face frumusetea, mai stralucitoare/orbitoare ori mai discreta/subtila, a unei femei sunt teribile... teribile mai ales fiindca sunt necrutatoare. Or, femeia asta, calitatea frumusetii ei, chiar ca se bucura de blandetea "zeilor", sa zicem asa. Parerea mea.
Cazuri similare sau comparabile ar fi, dupa mine, ar fi Catherine Deneuve ori Sophia Loren (ah, Sophia, care are "resturi" senzationale, la care sa ti-o iei in mana, si la 70+, cat are acum!...)
Cred ca am si eu prin folderele perso ceva material "de interes" cu ea, cu Monica (caci sa nu uitam, totusi, de ce suntem aici
). Am sa caut, sa le impartasim si sa ne "bucuram"
de ea impreuna...
Laba e-n toate, iar impartasita-i si mai buna...